Category: Вести

Успешан почетак Анкете

Након 10 дана од почетка Анкете о структури пољопривредних газдинстава, проценат анкетираних газдинстава износи 18,13%. Проценат до сада анкетираних газдинстава по регионима је следећи: Шумадија и Западна Србија – 18,77% Београд – 18,52% Јужна и Источна Србија – 17,73% Војводина 17,51% Анкетирање на терену траје до 30. новембра 2018. године.

Анкета о структури пољопривредних газдинстава, 2018.

Од 1. октобра до 30. новембра 2018. године, Републички завод за статистику спровешће Анкету о структури пољопривредних газдинстава, 2018. У периоду спровођења Анкете, 535 обучених анкетара ће посетити 120.000 пољопривредних газдинстава на територији Републике Србије и прикупиће податке о коришћеном пољопривредном земљишту, броју стоке, механизацији, радној снази на газдинствима, производном методу примењеном у пољопривреди и др. Финансијска средства за спровођење ове Aнкете од 2,5 милиона евра обезбеђена су из  претприступних фондова...

У понедељак 24. Септембра почиње обука за анкетаре

У периоду од 24 – 27. септембра у Нишу, Кладову, Златибору, Врњачкој Бањи, Врднику, Зрењанину и Вршцу одржаће се обука за анкетаре. Потребно је да анкетари пре обуке проуче Методолошко упутство и погледају Видео упутство за коришћење апликације за унос података како би спремни дошли на обуку.

Oбукa за контролоре

Републички завод за статистику организује обуку за контролоре у периоду од 11.09.2018. до 14.09.2018. у Новом Саду. За потребе анкете Структура пољопривредних газдинстава ангажовано је 69 контролора који ће проћи обуку у Новом Саду. Контролори ће бити задужени за контролисање рада анкетара као и анкетирања газдинстава правних лица.

Републички завод за статистику изабрао je анкетаре за анкету Структурa пољопривредних газдинстава

Коначну листу изабраних кандидата за анкетаре можете погледати овде. Сви одабрани анкетари су обавезни да најкасније до 8. септембра 2018.године до 20.00 часова унесу додатне податке неопходне за израду уговора о ангажовању на следећем линку. Обратити пажњу на исправност унетих података. Уколико је потребно, исправити већ унете личне податке. Уколико додатни подаци не буду унесени у назанченом року, сматраће се да је анкетар одустао од рада у овој анкети.  ...

Изаберите језик

СР  SR  |  EN